VOZI ME NA METI INSPEKTORA: Na društvenim mrežama korisnicima dostupna nova aplikacija za prevoz

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 09:12

"VOZI ME" NA METI INSPEKTORA: Na društvenim mrežama korisnicima dostupna nova aplikacija za prevoz

U dva navrata, u poslednjih mesec i po, saobraćajni inspektori isključili su iz saobraćaja dva vozila koja su prevozila putnike preko aplikacije "Vozi me".

Ne tako poznata ali i ova platforma počela je da "uzima" vožnje regularnim prevoznicima.

Tragom informacije o oduzimanju vozila, i "Novosti" su istražile pomenutu platformu.

Ova aplikacija se takođe preuzima na "gugl pleju", a reklamira se na mrežama. Na "Instagramu" za sada ima 201 pratioca, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše da nude najjeftiniji prevoz u gradu. Prema istaknutom cenovniku na pomenutoj stranici, vožnja od Beton hale do Fontane u Novom Beogradu košta 430 dinara, a do Mirijeva 800 dinara. Prevoz od Banovog brda do Rajićeve iznosi 640 dinara, a od Vojvode Stepe do "Arene" 700 dinara. Akcije i popusti za redovne mušterije su takođe dostupni.

Ipak, reklama da su najjeftini ponekad nije najtačnija. Tako bi i regularni taksisti od Beton hale do Ulice vitezova Karađorđeve zvezde u Mirijevu vožnju naplatili oko 750 dinara.

Iz Sekretarijata za javni prevoz stalno apeluju na sugrađane da koriste registrovane prevoznike čija vozila su prošla sve potrebne tehničke preglede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.