VOZAČI PAŽLJIVO I BEZ JURCANJA: Kiša zadaje probleme od ranog jutra, a VREBAJU I DODATNE OPASNOSTI NA PUTEVIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI PAŽLJIVO I BEZ JURCANJA: Kiša zadaje probleme od ranog jutra, a VREBAJU I DODATNE OPASNOSTI NA PUTEVIMA!

U Srbiji se danas u većem delu zemlje očekuje pretežno oblačno, mestimično s kišom i susnežicom, što će dodatno otežati saobraćaj

Većina kolovoza je mokra zbog kiše i susnežice koja pada u većini krajeva Srbije, tako da u jutarnjim i večernjim satima postoji opasnost da zbog nižih temperatura na pojedinim deonicama kolovoz bude zaleđen, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije.

AMSS takođe upozorava na smanjenu vidljivost i da se s prvim večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << satima s obzirom na kraj vikenda očekuje više vozila na svim frekventnijim pravcima, a posebno na prilaznim putevima većih gradova.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i graničnim prelazima u zemlji nema dužih zadržavanja.

U Srbiji se danas u većem delu zemlje očekuje pretežno oblačno, mestimično s kišom i susnežicom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometerološki zavod Srbije.

Najniža temperatura od -2 do jednog stepena, najviša od dva do šest. U Beogradu, takođe, pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom i susnežicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.