VOZAČI, OPREZ: Kiša će se lediti na tlu, susnežica i sneg donose otežan saobraćaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 09:09

VOZAČI, OPREZ: Kiša će se lediti na tlu, susnežica i sneg donose otežan saobraćaj

Vozače danas, prema prognozi RHMZ, očekuje promena vremena, a kiša u nižim predelima se može lediti na tlu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Susnežica i sneg će na planinskim putevima doneti dodatno otežan saobraćaj, s obzirom na to da se sada ispod novog sloja snega nalaze stare naslage ili zaleđene deonice puteva, zbog kojih je opasnost od proklizavnja vozila veća.

- Zato dodatno treba obratite pažnju na stanje kolovoza, brzinu kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vozi i na odstojanje između vozila - navode iz AMSS-a.

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na našim graničnim na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju četiri sata, a na Šidu tri sata.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Putevi Srbije" apeluju na oprez u saobraćaju zbog snega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2021, 07:53

JP "Putevi Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da budu oprezni prilikom vožnje i da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, jer se prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda sutra očekuje povećanje visine snežnog pokrivaća u planinskim predelima, na jugu i zapadu Srbije..."Putevi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.