VOZAČI, OPREZ! Beograđanin je naleteo na GUMU NA PUTU, a zbog jedne NEDOPUSTIVE GREŠKE mogao je da NASTRADA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI, OPREZ! Beograđanin je naleteo na GUMU NA PUTU, a zbog jedne NEDOPUSTIVE GREŠKE mogao je da NASTRADA! (VIDEO)

Budite pažljivi

Da bi u saobraćaju uvek trebalo biti dodatno oprezan i obraćati pažnju na sve, ne samo na druge vozače, svedoči i video snimak sa jedne od obilaznica, na kojem se nasred kolovoza nalazi - guma.

- Evo jedna sa obilaznice. Ko ne drži rastojanje nema šanse da odreaguje na vreme - stoji u opisu videa na društvenoj mreži Tviter.

Evo jedna sa obilaznice.

Ko ne drži rastojanje nema šanse da odreaguje na vreme.@DamirOkanovic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @SaobrKamera pic.twitter.com/4XBx6cL3eL

— Djevrek dva релоад (@DjevrekD) August 26, 2019

Moguće je da je guma na putu završila tako što ju je ostavio neko dok je menjao, odnosno stavljao novu umesto te koja je pukla. Iako nije poznato odakle nasred promente saobraćajnice, sigurno je da su na ovaj način ugroženi životi svih učesnika u saobraćaju jer guma može da se nađe u vidokrugu tek kada je zaobiđe prethodno vozilo. Ako od njega ne držite dovoljno odstojanje i jedna guma na putu može da bude kobna i dovede do nezamislive tragedije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.