VOZAČ NAMERNO PREGAZIO PEŠAKE? Leteli metrima od siline udarca, policija otkrila NAJVAŽNIJI detalj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 20:54

VOZAČ NAMERNO PREGAZIO PEŠAKE? Leteli metrima od siline udarca, policija otkrila NAJVAŽNIJI detalj!

Očevici u neverici gledali šta se dešava na svega nekoliko koraka udaljenosti

Izgleda da je gaženje pešaka u Triru bio "nameran čin", kažu zvaničnici, a u napadu je poginulo četvoro ljudi uključujući i jedno dete.

Policija je potvrdila četiri smrtna slučaja u nemačkom Triru nakon što se automobil zakucao u deo predviđen za pešake. Iako se čini da su radnje vozača bile namerne, javni tužilac kaže da nema naznaka islamističkog motiva. Tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je povređeno 15 ljudi.

Vozač, za kojeg je policija saopštila da je 51-godišnji stanovnik područja Trir-Sarburga, zaleteo se tamno sivim "Rendž roverom" na pešačku zonu grada, dok su nesrećni ljudi "leteli u vazduh" od siline udarca, a prema kazivanju svedoka.

Vozač je uhapšen na licu mesta, nakon što su ga policijska vozila opkolila da bi ga zaustavili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.