VOZAČ KAMIKAZA RAZBESNEO SRBIJU! Dao pun gas u SUPROTNOM SMERU, svi se pitaju KAKO MU JE USPELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČ "KAMIKAZA" RAZBESNEO SRBIJU! Dao pun gas u SUPROTNOM SMERU, svi se pitaju KAKO MU JE USPELO

Mnogima je ovo bilo smešno.

Pre nekoliko dana jedan korisnik društvenih mreža postavio je na svoj profil snimak koji je naterao sve da se zapitaju - Kako mu je to uopšte uspelo?!

Naime, na snimku je prikazan deo auto-puta na relaciji Vladičin Han-Vranje, a u centru zbivanja je jedan crveni automobil koji osim što se kreće velikom brzinom, on i vozi suprotnom trakom auto-puta!

Vozač "kamikaza" ovog crvenog atuomobila vozio je do 200 na sat mimoilazeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se s automobilima iz suprotnog smera na novoj deonici auto-puta.

Iako je mnogima ovo bilo smešno, ljudi su s pravom u komentarima skrenuli pažnju "snimatelju" da je trebao odmah da pozove policiju, pošto su ljudski životi bili ugroženi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.