VOLIM I JA URU, NO ĆUTIM Knežević poslao brutalnu poruku Dritanu: Ovo nisam očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 10:30

"VOLIM I JA URU, NO ĆUTIM" Knežević poslao brutalnu poruku Dritanu: Ovo nisam očekivao

Knežević iznenađen potezima Dritanove partije.

Jedan od lidera DF-a i predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, izjavio je da je iznenađen reagovanjem GP URA Dritana Abazovića na dogovor Demokrata i Demokratskog fronta o rekonstrukcijiaktuelne vlade.

- Volim i ja URU no trpim. Uvek su govorili da pristaju na sve ako se ne ruši dogovor od 9. septembra prošle godine. I mi smo to uradili. Očekivao sam salve pohvala, a naišli smo na žestoke kritike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Knežević.

Ističe da je rekonstrukcija aktuelne vlade neophodna i da to traži 37, od 41 poslanika koliko u parlamentu ima vladajuća većina.

Knežević je gostujući u Jutarnjem programu TVCG rekao da i URA traži promene.

Dodao je da ne zna da li će u nju ućii lideri partija, ali da ne vidi razlog da tako ne bude.

To će, kaže, odlučiti partijski organi.

Knežević je rekao i da u ovom trenutku izbori ne odgovaraju nikome, ali da bi DF imao odličan rezultat, bolji nego na avgustovskim izborima prošle godine, dok, ističe, neki iz aktuelne vladajuće većine na novim izborima ne bi prošli ni cenzus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.