VOLI DA ŠLJAPKA PO GU*I! Bunga bunga žurke na Trampov način: Isplivali razuzdani snimci lidera SAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLI DA ŠLJAPKA PO GU*I! Bunga bunga žurke na Trampov način: Isplivali razuzdani snimci lidera SAD (VIDEO)

"Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna."

Američki predsednik Donald Tramp organizovao je 1992. zabavu na kojoj je bio i milijarder i pedofil Džefri Epstajn, koji trenutno već drugi put čeka suđenje za trgovinu ljudima, tačnije, seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloletnica.

Najmlađe među njima su imale 14 godina.

Američki mediji su objavili snimak jedne razuzdane žurke na kojoj su Tramp i Epstajn okruženi devojkama, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijačicama američkog kluba Bafalo bilsa. Sve se događa u Trampovom klubu Mar-A-Lago.

On u jednom trenutku drži jednu od devojaka otpozadi i tapše je po zadnjici. U drugom trenutku, Tramp pokazuje Epstajnu jednu devojku i govori mu nešto na uvo.

Iako se zbog muzike ne čuje šta mu tačno govori, NBC je analizirao:

- Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna.

Zatim kaže još nešto što je nemoguće utvrditi, ali je Epstajnu bilo vrlo duhovito jer je gotovo pao na pod od smeha.

Tramp, kojeg američki mediji koji vode kampanju protiv njega povezuju s ovim seksualnim manijakom, u izjavi 9. jula negirao da je bio prijatelj s njim.

- Pa, poznavao sam Epstajna kao što su ga svi u Palm Biču poznavali. Bio je inventar u Palm Biču. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan - rekao je Tramp.

Imagine the reaction from Conservatives, GOP, Evangelicals and Fox News if a tape of Obama (whilst married) doing this to a woman at a party came out, and one of the guests at said party was a convicted pedo(!) #Trump #Epstein pic.twitter.com/cYR72SQxmU

— 🇨🇩💪🏽 (@iZairois) July 17, 2019

"Lolita ekspresom", Epstajnovim zloglasnim privatnim avionom je leteo bivši predsednik SAD Bil Klinton, i to više od dvadeset puta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.