VOJVODINA SE GRADI: Na sastanku sa Vučićem biće predstavljeno 40 novih projekata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJVODINA SE GRADI: Na sastanku sa Vučićem biće predstavljeno 40 novih projekata!

Glavne teme su novi investicioni projekti u narednih pet godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas na Andrićevom vencu delegaciju Vojvodine na čelu se predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem, a glavna tema razgovora biće novi zajednički investicioni projekti u pokrajini u okviru Nacionalnog investicionog plana koji će se realizovati u narednih pet godina.

- Vojvodina izlazi pred predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa oko 40 novih projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji imaju i građevinsku dozvolu - rekao je Mirović.

- Predstojeći sastanak u Beogradu o zajedničkim investicijama je dokaz da je koncepcija okupljanje oko projekata koji je najavljen prilikom formiranja Pokrajinske vlade 2016. godine, dobila nacionalni značaj - rekao je Mirović.

On je rekao i da je zadovoljan izdvajanjima iz republičkog budžeta za Vojvodinu.

STARI NAZIVI SRPSKIH GRADOVA: Jeste li nekada bili u Paležu ili Gurgusovcu? Verovatno jeste, a da to i ne znate (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.