VLADETA PLAČE NAD MEŠTANIMA JADRA! A zaboravio je da je Rio Tinto doveo njegov gazda Đilas (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 11:41

VLADETA PLAČE NAD MEŠTANIMA JADRA! A zaboravio je da je Rio Tinto doveo njegov gazda Đilas (VIDEO)

Afera koje se vodila zbog Rio Tinta, podigla je na noge lažne ekologe. Predsednik Srbije Aleksandar Vučićč u saradnji sa njegovim timom, odlučio je da stavi tačku na saradnju sa ovom kompanija.

Budući da je za vreme vladavine Dragana Đilasa potpisan ugovor sa pomenutom kompanijom, trenutna vlast je podržala reč naroda i raskinula ugovor.

Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković sada pljuje po Rio Tintu a njegov gazda ga je doveo.

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podseća: Rio Tintno došao upravo u vreme Vladete jankovića 2004.

DOVEO RIO TINTO A DANAS LIJE LAŽNE SUZE ZA MEŠTANIMA JADRA!

Đilasov kandidat za gradonačelnika Bepgrada kaže da je jedan od motiva za prihvatanje kandidature - Rio Tinto i sudbina stanovnika Jadra.

VUČIĆ PODSEĆA: RIO TINTO DOŠAO UPRAVO U VREME VLADETE JANKOVIĆA - 2004.! pic.twitter.com/Mxo5XTnQtP

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 7, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vladeta plače zbog trgovaca i njihovih malih plata, a plate u Đilasovo vreme bile duplo manje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022

U vreme vladavine Dragana Đilasa, plate u Srbiji su bile duplo manje. Sada, Vladeta Janković njegov kandidat za gradonačelnika žakli radnike kojima je plata smanjena, a svakako je dupla nego u vreme vladavine njegovog šefa...Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković prihvatio kandidaturu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.