VLADETA JANKOVIĆ SRAMNO NAPAO VUČIĆA: Optužio predsednika za Rio Tinto, a zaboravio da su ugovori potpisani kad je on bio savetnik (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2022, 01:17

VLADETA JANKOVIĆ SRAMNO NAPAO VUČIĆA: Optužio predsednika za Rio Tinto, a zaboravio da su ugovori potpisani kad je on bio savetnik (VIDEO)

Janković izneo gnusne neistine na račun predsednika.

Vladeta Janković je gostujući u jednoj emisiji, izneo gnusne neistine na račun predsednika Aleksandra Vučića.

- Vučić je poput kockara koji se stalno zadužuje da bi podmirio dugove zelenašima. Rio Tinto je takav slučaj! - rekao je Janković.

Vladeta je izgleda zaboravio da je 2004. godine potpisan Sporazum koji omogućava rad Rio Tinta i to u vreme, kada je on bio savetnik za spoljnu politiku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijera Koštunice.

IMAŠ LI TRUNKE OBRAZA?

Vladeta Janković:

"Vučić je poput kockara koja se stalno zadužuje da bi podmirio dugove zelenašima. Rio Tinto je takav slučaj!"

2004. potpisan Sporazum koji omogućava rad Rio Tinta a JANKOVIĆ U TO VREME SAVETNIK ZA SPOLJNU POLITIKU PREMIJERA KOŠTUNICE! pic.twitter.com/NbjnVwkQxH

— Detektor laži (@LaziDetektor) January 7, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.