(VIDEO) Pakistanci izveštavali o Čedi: Srpski skijaš Cedonir Chadda

Izvor: Press, 29.Jul.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pakistanci izveštavali o Čedi: Srpski skijaš Cedonir Chadda

- Mi smo prvi ljudi na ovom prelepom delu Himajala. Moja preporuka svima je da svakako posete Pakistan - izjavio je Čeda.
Pakistancima je potkrala i još jedna greška, kada su potpisali Čedu stavili su "Serb Skier", što bi u prevodu značilo "Srbin skijaš", umesto "srpski".
Njihov pokušaj da osvoje ovaj vrh nije bio uspešan, jer su ih pakistanske vlasti zamolile su da napuste K2 i Himalaje zbog mogućih napada talibana. Čedinoj ekspediciji bilo je ostalo svega 750 metara da osvoje najopasniji vrh na svetu.
Pogledajte prilog pakistanske televizije: (deo za lidera LDP Čedomira Jovanovića počinje na 2:16)

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE: Kako su Pakistanci prekrstili Čedu Jovanovića i promenili mu profesiju

Izvor: medio.rs, 29.Jul.2013

Čedomir Jovanović bio je član ekspedicije na pakistanskom delu Himalaja, a tamošnja televizija ga je nazvala Cedonir Chadda, srpski skijaš

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.