VIDEO KOJI ĆE UGREJATI I HAJHLADNIJA SRCA: Ovo je dokaz da nam rasizam nije urođena osobina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 21:52

VIDEO KOJI ĆE UGREJATI I HAJHLADNIJA SRCA: Ovo je dokaz da nam rasizam nije urođena osobina (VIDEO)

Dečaci su povezani prijateljstvom već godinu dana.

To je bila velika radost na prvi pogled. Dva klinca, jedan crni i jedan beli su se susreli na ulici u Njujorku. U istom trenutku su požurili jedan prema drugom kako bi se zagrlili poput pravih prijatelja. To je bio zagrljaj veći od njih dvojice, piše CNN.

Video kojeg je na Fejsbuk postavio jedan od očeva sad greje srca ljudi širom sveta. Sada se širi i društvenom mrežom Tviter.

Two toddlers who ran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toward each another and hugged in a viral video have a “special friendship,” their parents say.

In a recent video call, one of the boys signed off by saying “I love you!” to his best friend. https://t.co/glwEzzV8Pf #CNNSesameStreet pic.twitter.com/fUvXqA5AbD

— CNN (@CNN) June 6, 2020

Na snimku može videti Maksvel, koji ima 2 godine i dva meseca i Finegan koji ima dve godine i tri meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.