(VIDEO) KLINAC KOJI SRUŠIO ZVEZDU: Poseban je osećaj dati gol na Marakani, jer i ja sam Delija

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KLINAC KOJI SRUŠIO ZVEZDU: Poseban je osećaj dati gol na Marakani, jer i ja sam Delija

Emocije zbog postignutog gola su me ponele i zato sam bacio crveno - beli dres, rekao je Goljović.

Mladi fudbaler Radničkog Željko Goljović bio je strelac prvog gola Kragujevčana na Marakani, gde su gosti igrajući u dresovima tima sa marakane  sa 2:1 savladali Crvenu zvezdu.

"Osećaj je izvarendan. Ovo mi je druga utakmica u JSL pošto sam 1998. godiste i igram za kadete. Dati gol je poseban osećaj, a pogotovo na Marakani. Potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam stipendijski ugovor sa Radničkim i ostaču u klubu naravno", rekao je Goljović.

Na pitanje zašto je bacio dres Crvene zvezde u kom je radnički nastupao odgovorio je:

"Dres nisam bacio zato što je Zvezdin. I ja sam zvezdaš takođe. Emocije zbog postignutog gola su me ponele i zato sam bacio dres", rekao je Goljović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.