(VIDEO) JUBILEJ KAPITENA: Saša Ilić slavi desetu titulu sa Partizanom i najavljuje pohod na 11.

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JUBILEJ KAPITENA: Saša Ilić slavi desetu titulu sa Partizanom i najavljuje pohod na 11.

Iskusni vezista ne može da se odluči koji trofej mu je najdraži i potvrđuje da će igrati i sledeće sezone

Partizan je osvojio 26. titulu prvaka u fudbalu. Finiš borbe sa "večitim rivalom" i glavnim konkurentom Crvenom zvezdom obeležio je kapiten Saša Ilić.

Iskusni vezista, koji će u decembru proslaviti 38. rođendan, dobio je kod trenera Zorana Milinkovića veću minutažu, što se pokazalo ispravnim, jer Ilić je bio motor parnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << valjka. A, kako je i sam šef crno-bele struke rekao, Ilićev gol proitv Radničkog iz Kragujevca verovatno je doneo titulu Partizanu.

"Ne mogu da kažem da je titula rutinski osvojena, ali smo najviše pokazali i bili najkonstantnija ekipa u prvenstvu. Sve vreme smo bili na prvom mestu", rekao je Ilić posle pobede u Kruševcu.

Kapiten crno-belih najavio je da će igrati i sledeće sezone.

"Ovo mi je deseta titula u Partizanu i to je sjajan podatak, kojim malo fudbalera može da se podiči. Idem i na 11. titulu"...

Od svih tih trofeja ne može da izdvoji jedan kao poseban.

"Ne mogu da kažem koja mi je titula najdraža, svaka mi je draga na svoj način. Sad izgleda kao da je ova lako osvojena, jer imamo 11 bodova više, ali moram da priznam da je u pojedinim trenucima bilo baš teško", priznao je Saša Ilić.

Pogledajte gol protiv Kragujevčana koji je Milinković ocenio najvažnijim.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.