(VIDEO) Divlja taksi mafija hara Beogradom: PRETVARAO SAM SE DA SAM STRANAC I EVO ŠTA SE DESILO!

Izvor: Press, 07.Feb.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Divlja taksi mafija hara Beogradom: PRETVARAO SAM SE DA SAM STRANAC I EVO ŠTA SE DESILO!

Nosilac izborne liste "Šta radite bre" Marko Bastać rekao da je pre nekoliko večeri imao prilike da se uveri u to da "divlji" taksisti zloupotrebljavaju poverenje građana, tako što je ušao u taksi vozilo kod Beton hale i tražio vožnju do centra grada.
 

 
"Predstavio sam se kao stranac, a vozač je odmah prebacio u treću tarifu i krenuo da vozi zaobilaznim putem sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stiskajući turbinu na menjaču koja je ubrzavala taksimetar. Na liniji koja inače košta oko 600 dinara po njegovom cenovniku ispalo je 3.920. Pošto je primetio da ga snimamo sa zadnjeg sedišta počeo je da preti da će zvati pojačanje i posle prilično neprijatnog razgovora jedva nas je pustio da izadjemo iz vozila", rekao je Bastać.
 
FOTO: STEFAN JOKIĆ
 
Bastać je rekao da ne želi da generalizuje problem, svestan da većina taksista pošteno radi svoj posao, ali i da ima mnogo onih koji krše zakon i tako prave veliku štetu regularnim vozačima taksija, čitavom gradu i svim Beograđanima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.