(VIDEO) 20 GODINA POSLE: Evo kako danas izgledaju momci iz Cecinih spotova!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) 20 GODINA POSLE: Evo kako danas izgledaju momci iz Cecinih spotova!

Pevačica je tokom svoje karijere snimila mnogo spotova u kojima su se pojavljivali veoma lepi i zgodni manekeni

Svetlana Ceca Ražnatović tokom svoje karijere snimila je mnogo spotova u kojima su se pojavljivali veoma lepi i zgodni manekeni.

Bane Erčić (40) glumio je u spotu "Znam" i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove.

Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Andrejić (48) proslavio se u najtužnijoj Cecinoj pesmu "Kukavica" u kojoj igra muža preljubnika. Danas se bavi ozbiljnim biznismenom i ima torje dece.

Nikola Pavlović (38) pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitarisu u numeri "Ljubav fatalna". Nije oženjen.

Đorđe Duvnjak (40) čuveni drvoseča iz spota "Idi dok si mlad", kome je usamljena bogatašica promenila život. Živi u Australiji sa porodicom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ovako danas izgledaju manekeni iz Cecinih spotova (FOTO)

Izvor: Story, 09.Dec.2014

Momci za kojima su ludele devojke širom Srbije nekada su glumili u spotovima Svetlane Ražnatović. A evo šta rade danas...Foto: Printskrin/Kurir..Svetlana Ceca Ražnatović tokom svoje karijere snimila je mnogo spotova u kojima su se pojavljivali veoma lepi i zgodni manekeni...Bane Erčić (40) glumio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.