VI STE NIŠTA POSLE 50. GODINE Žestoka svađa Marića i Nade Macure zbog s*ksa! Prštalo u studiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VI STE NIŠTA POSLE 50. GODINE" Žestoka svađa Marića i Nade Macure zbog s*ksa! Prštalo u studiju! (VIDEO)

Između doktorke Nade Macure i profesora dr Jovana Marića izbila je žestoka svađa u Jutarnjem programu Hepi televizije kada su se dotakli teme seksa i kome brže otkucava biološki sat - ženama ili mušlarcima.

Seksolog Marić je u jednom trenutku rekao "kako žene u 50. godini ne služe ničemu".

Na početku je dr Marić ispričao poprilično skandalozan vic o veličini muškog i ženskog polnog organa, na šta se doktorka Macura se nije smejala.

- Gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me pozvaste u ovu emisiju. To je glupo pitanje kako ja proveravam muškarce - šokirana je bila doktorka.

Kada je Marić rekao da muškarci ne žele da se ožene lepim devojkama, pre svega zato što se boje da ostanu bez nje jer će uvek da naiđe neko mlađi, lepši, pametniji, Macura ga je prekinula:

- Pa, vi govorite kao da ste iz srednjeg veka! Ljudi se ne biraju po lepoti. Muška i ženska lepota su neuporedive, može nam muškarac biti tako zanimljiv sa nekim detaljem, sa glasom, pokretima, sa stavom. Ja volim pametne muškarce - objasnila je Macura.

- Kad vidite lepog lepog muškarca sa ružnjivom ženom, objašnjenje je otkuda vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica - rekao je Marić, ali mu je Macura odgovorila -

- Ma hajdete molim Vas, a lepe žene ne rade to?! Ona mora da nadoknadi to što je ružnjikava, dok se ove lepe ne moraju truditi, one su narcisiodne, ove druge moraju nešto da znaju kako bi zadržale uz sebe. Smešno je kada vidite tata u 50 - rekla je Macura.

Marić se nadovezao - Smešno jer ženama otkucava biološki sat i posle 50. godine ste ništa! - izjavio je on.

- Muškarcima sa 50 radi prostata - nastavila je Nada, a Jovan je na to rekao da je genijima kao što su Betoven i Mocart, otac imao u proseku 50 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.