VESNA MEDENICA OSTAJE IZA REŠETAKA? Tužilaštvo zahteva da joj se produži pritvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 14:27

VESNA MEDENICA OSTAJE IZA REŠETAKA? Tužilaštvo zahteva da joj se produži pritvor

Specijalno državno tužilaštvo podnelo je predlog Višem sudu u Podgorici da se bivšoj predsednici Vrhovnog suda Vesni Medenici produži pritvor za još dva meseca.

Medenica je uhapšena je 17. aprila zbog osnovane sumnje da je počinila krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakoniti uticaj i trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu.

Zbog sumnje da su članovi kriminalne organizacije koju je, navodno, formirao njen sin Miloš Medenica, postupak se vodi i protiv Vasilija Petrovića, Luke Bakoča, Milorada Medenice i Ivane Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SDT traži pritvor za Medenicu još dva meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) traži da se bivšoj predsednici Vrhovnog suda Vesni Medenici i ostalima koji su osumnjičeni M.M, L.B, I.K, M.B, S.K. i G.J. produži pritvor za još dva meseca, saopšteno je TVCG iz Višeg suda u Podgorici...Medenica je uhapšena 17. aprila na Aerodromu Golubovci,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.