VEOMA SMO POTREŠENI Oglasio se sin vozača autobusa i otkrio detalje: Da dokaže istinu i što pre dođe kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 21:55

"VEOMA SMO POTREŠENI" Oglasio se sin vozača autobusa i otkrio detalje: Da dokaže istinu i što pre dođe kući

Miloš Ž. sin vozača autobusa (57) kaže da je potrešen tragedijom, ali da je uveren da njegov otac nije napravio grešku.

- Moj otac je trideset godina profesionalni vozač. Svoj posao oduvek radi savesno i od početka je u istoj firmi u kojoj je nameravao i penziju da ostvari. Nikada za sve godine nije imao ni sličan peh i veoma smo potrešeni ovim što se dogodilo - rekao je Miloš za Republiku uz napomenu da mu nije poznato da je njegov otac ima probleme sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijabetesom ili bilo koje druge zdravstvene tegobe.

- Moj otac je zdrav čovek i dalje u snazi. Ne znam otkuda ta priča putnice iz autobusa da se žalio na šećer. Svestan sam da će biti trista verzija. ne marim za priče, nego da moj otac dokaže istinu i da što pre dođe kući - zaključio je sin vozača.

Podsetimo, jutros se, oko 5.25, dogodila saobraćajna nesreća kod Leskovca u kojoj je učestvovao autobus koji je bio pun putnika koji su se vraćali iz Grčke, iz Haniotija. Žena koja je stradala bila je vođa puta. U Klinički centar Niš je prevezeno 11 putnika, od kojih je jedan putnik životno ugrožen. U Urgentni centar Leskovac prevezeno je 16 putnika.

Ukupno 27 putnika lakše i teže je povređeno, dok se jedan putnik vodi kao životno ugrožen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.