VELIKI VETAR U LEĐA Premijerka Brnabić: Srbija treba da se uveže

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 12:20

VELIKI VETAR U LEĐA Premijerka Brnabić: Srbija treba da se uveže

Veliko priznanje za naše ljude.

Premijerka Srbije Ana Brnabić  izjavila je danas da sutra ujutru putuje u Ženevu na par sati kako bi sa sa Svetskim ekonomskim forumom potpisala ugovor o otvaranju centra za 4. industrijsku revoluciju sa centrom u Srbiji.

- To je velika stvar. Veliko priznanje za sve ono što smo mi uradili u domenu digitalizacije i 4. industrijske revolucije - poručila je premijerka Srbije.

Ona je istakla da je u pitanju veliko priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za naše ljude i ono šta smo postigli u domenu digitalizacije, te da nije mala stvar da se u Srbiji otvori jedan takav centar preko kojeg se, kako je navela, Srbija treba da se uveže, promoviše znanje i tehnologiju.

- To je veliki vetar u leđa - poručuje Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.