VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Na Horgošu se čeka 90 minuta, na Gradini kao da je sudnji dan, na Batrovcima kolone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 12:47

VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Na Horgošu se čeka 90 minuta, na Gradini kao da je sudnji dan, na Batrovcima kolone (FOTO)

Na graničnim prelazima velika gužva od jutros

Za ovaj vikend je najavljena veća gužva na graničnim prelazima. Od ranog jutra, formiraju se kolone gotovo svuda, a trenuno je naveća gužva na Horgošu, gde se na izlaz iz naše zemlje čeka oko 90 minuta, pokazuju podaci AMSS-a.

Kako dalje navode, na zvanične podatke o zadržavanju na graničnim prelazima Srbije treba dodati i vreme zadržavanja na granici sa zemljom u koju se ulazi ili izlazi i koje je približno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onoj koju ste izgubili tokom čekanja na prvom prelazu.

Prema poslednjim podacima AMSS-a, od sedam ujutru, teretna vozila na gotovo svim graničnim prelazima čekaju gotovo isto, oko pola sata.

Pored gužve na izlazu iz Srbije, preko Horgoša, gde vam je potrebno gotovo sat i po vremena, prema podacima AMSS, na izlaz se čeka nešto manje - oko 60 minuta. Teretna vozila, za razliku od putničkih čekaju 30 minuta.

Nešto bolja situacija je na ostalim graničnim prelazima. Međutim, sudeći prema kamerama AMSS-a i na njima se polako formiraju veće kolone automobila. Kako pokazuju, trenutno je najviše onih koji izlaze iz naše zemlje.

Posle Horgoša, velika gužva je i na prelazu Gradina gde se u oba pravca čeka do sat vremena. I u ovom slučaju teretna vozila u oba pravca čekaju nešto manje, oko pola sata.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, na prelazu kod Preševa se čeka oko oko 30 minuta, a toliko čekaju i teretna vozila.

Na graničnom prelazu na Batrovcima, polako se formiraju veće kolone vozila, a prema poslednji podacima AMSS-a čeka se oko 40 minuta.

Takođe i oni koji su se zaputili na letovanje na Jadranako more, treba da se spreme za čekanje. Na prelazu sa Crnom Gorom, na prelazu Špiljani, na izlaz iz Srbije čeka se oko 40 minuta, dok je za ulazak u našu zemlju nešto manje - oko 30.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.