VELIKA POTRAGA: Nestao novinar Stefan Cvetković!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA POTRAGA: Nestao novinar Stefan Cvetković!

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao. U potragu uključeni policija, žandarmerija, ronioci, helikopteri, policijski psi...

Foto: MONDO/Lana Stošić

  Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio.

Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat s pokidanom narukvicom.

Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poznati mobilni telefoni bili isključeni.

Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke "polo" na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca.

O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu sa Stefanom Cvetkovićem i za njim se intenzivno traga.

MUP je odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve. Policija saopštila da je raspisala potragu, a da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo..."Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi...

Nastavak na N1 televizija...

Nestao novinar koji je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Jun.2018

BELA CRKVA - Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve...Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom...Agencija...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.