VELIKA DIPLOMATSKA POBEDA VUČIĆA Hrvatski mediji bruje o srpskoj donaciji vakcina Severnoj Makedoniji! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 13:37

"VELIKA DIPLOMATSKA POBEDA VUČIĆA" Hrvatski mediji bruje o srpskoj donaciji vakcina Severnoj Makedoniji! (FOTO)

Hrvatski portal "Dnevno" objavio je vest o donaciji vakcina Severnoj Makedoniji i istakao da je to "velika diplomatksa pobeda Vučića"

Hrvatski portal "Dnevno" objavio je vest pod naslovom "Pomažem braći i prijateljima: Velika diplomatska pobjeda Vučića".

U ovoj vesti pisano je o tome kako je Srbija građanima Severne Makedonije donirala anti-kovid vakcine, dok su u tekstu posebno istakli da je "reč o velikom gestu, ali i Vučićevom diplomatskom uspehu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će mu Makedonci, sasvim sigurno, zapamtiti".

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić predao je premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu prvi kontingent vakcina koji Srbija donira toj zemlji.

Na graničnom prelazu Tabanovci Zaev je docekao Vučića, koji mu je uručio 4.680 vakcina Fajzer neophodnih za imunizaciju gradana protiv korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.