VEČERAS STIŽU OLUJNI UDARI I HLADNI TALAS! Ništa od pravog leta, čeka nas LUDA NEDELJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 07:41

VEČERAS STIŽU OLUJNI UDARI I HLADNI TALAS! Ništa od pravog leta, čeka nas LUDA NEDELJA

Duvaće slab i umeren, severoistočni vetar.

U Srbiji će danas biti toplo i sparno, na severu duži sunčani intervali, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Najniža temperatura od 16 do 21, najviša od 27 do 31 stepen, saopštio je RHMZ.

Uvece na severu jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toplo i sparno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura oko 20, najviša oko 31 stepen.

Tokom noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak hladnije, promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

U sredu razvedravanje. Od cetvrtka do nedelje pretežno sunčano, samo u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava popodnevnih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura u manjem porastu, ali će se zadržati uglavnom oko prosečnih vrednosti - od 27 do 32 stepena. U ponedeljak novo naoblačenje i zahladenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.