VATRA PROGUTALA JOŠ DVA STANA: Prve fotografije sa mesta nesreće na Galenici u kojoj je stradala žena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 14:28

VATRA PROGUTALA JOŠ DVA STANA: Prve fotografije sa mesta nesreće na Galenici u kojoj je stradala žena (FOTO)

Preminula je jedna ženska osoba.

Požar je izbio na drugom spratu, a vatrogasci su u stanu našli telo žene. Reč je o 38-godišnjoj ćerci vlasnice stana. Kako saznaje naš portal, sa njom je u stanu bila i njena majka, koja je prevezena u bolnicu.

Vatrogasci su i dalje na terenu, a na mestu požara je i policija i Hitna pomoć. Kako saznajemo, požar je oštetio još dva stana, a stanari zgrade evakuisani u obližnji park.

U požaru koji je izbio u stanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgrade, u ulici Josipa Šenera broj 18, u zemunskom naselju Galenika, pronađeno je beživotno telo ženske osobe koja je pre nesreće bila u pidžami.

Vatrogasci su i dalje na terenu, a na mestu požara je i policija i Hitna pomoć.

Istraga je još uvek u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLA KOB PORODICE IZ ZEMUNA Ženi nastradaloj u požaru brat poginuo pre 10 godina NA ISTI NAČIN, komšije šokirane tragedijom

Izvor: Blic, 01.Jun.2020

U stravičnom požaru koji je danas oko 12 sati izbio u jednom od stanova zgrade u Zemunu, nastradala je A. J. (38), unuka vlasnice tog stana. Ona je u taj stan došla sa svojom majkom, kako bi ga obišle, a kada je vatra krenula da se širi, nesrećnica nije stigla da pobegne, te se veruje da je preminula...

Nastavak na Blic...

HOROR U ZEMUNU: Snežani je vatra progutala oba deteta, pre 10 godina IZGOREO JOJ JE SIN, a sada joj je STRADALA I ĆERKA!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2020

Ana Jurčić (38) nastradala je, dok je njena majka Snežana povređena kad je plamen zahvatio stan na drugom spratu zgrade u Ulici Josipa Šenera

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.