Uzrokovali smrt 12 pacijenata usled prevelike vrućine? HOLIVUD U NEVERICI ZBOG OPTUŽNICA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzrokovali smrt 12 pacijenata usled prevelike vrućine? HOLIVUD U NEVERICI ZBOG OPTUŽNICA (VIDEO)

Izdati nalozi za hapšenje

Radnicima rehabilitacionog centra u Holivud hilsu naređeno je da se predaju policiji zbog optužbi da su uzrokovali smrt više osoba usled prevelike vrućine.

Njima je naređeno da se predaju policiji zbog optužbi da su uzrokovali smrt najmanje 12 osoba u centru zbog prevelike vrućine nakon udara uragana "Irma" 2017. godine.

Advokati obrane saopštili su da su izdati nalozi za hapšenje četvoro radnika centra, nakon što je mrtvozornik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okruga Brauard utvrdio da se radi o ubistvima.

Gradski zvaničnici saopštili su da je centar nastavio da radi uprkos nestanku struje, a dok su temperature prelazile 30 stepeni Celzijusovih, zbog čega su i pacijenti preminuli.

Advokati, međutim, kažu da je većina preminulih bila veoma bolesna ili na palijativnoj nezi.

Pored toga, tvrde da je u centru bilo dovoljno klima uređaja, kako u sobama, tako i u hodnicima.

Uragan "Irma" pogodio je SAD 2017. godine, kada je poginulo 80 ljudi.

SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.