Uzmi račun i pobedi: A evo ko je dobitnik stana

Izvor: Mondo, 11.Mar.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uzmi račun i pobedi": A evo ko je dobitnik stana

U prvom izvlačenju nagrada u okviru nagradne igre Ministarstva finansija - "Uzmi račun i pobedi" izvučen je dobitnik dvosobnog stana u Beogradu i dobitnici 12 automobila "fjat 500L". Evo ko su srećnici...

Foto: uzmiracun.rs/PrintScreen

Srećnik koji je danas dobio  najvredniju nagradu - dvosobni stan u Beogradu, u Ulici braće Jerković - Padina, jeste Grković Marina, Mesari Debrec. Dobitnik stana izvučen je iz trećeg puta, jer prva dva kovert >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << anisu bila regularna.

Izvučeni su dobitnici dvanaest  automobila "fjat 500L".

Srećni dobitnici automobila "fijat 500 L" su: Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimovski iz Beograda i Ljilja Jakoševski iz Vrbasa, Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika.

Automobile je dobilo još šest učesnika nagradne igre: Jovanović Nada iz Ribnice (Kraljevo), Martinović Veselin iz Subotice, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smedereva.

Izvučen je i dobitnik četvorodnevnog putovanja u Pariz za dve osobe (sa avionskim prevozom, sa polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa) je Strahinja (Slobodan) Simić iz Šapca.

Dobitnici dva desetodnevna putovanja u Grčku za dve osobe su: Zoran Mirilović iz Pančeva i Uroš Paunović iz Padinske skele.

U direktnom televizijskom prenosu na prvom programu RTS-a biće izvučeni dobitnici i drugih od ukupno 742 vredne nagrade, čija je vrednost preko 135 miliona dinara.

Izvlačenje ostalih nagrada prenosi se i putem live stream-a na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs.

U prvom izvlačenju mogu da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23:59 časa.

Pristigle koverte su prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP-a Srbije. Studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video nadzorom.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Prema poslednjim podacima, do 8. marta je poslato 3.656.535 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Pošta je do tad odštampala i u više od 1.500 svojih poslovnica distribuirala 7.300.000 besplatnih namenskih koverata, a građani su na poštanskim šalterima širom Srbije preuzeli ukupno 6.404.102 koverta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135,3 miliona dinara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.