Uzimam pare za seks, ali nisam prostitutka: Da li joj verujete? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzimam pare za seks, ali nisam prostitutka: Da li joj verujete? (VIDEO)

Prostitucija je kažnjiva zakonom, ali Sara-Kejt tvrdi da to nije njeno zanimanje i da nema potrebe da odgovara pred sudom. Ona dobija pare za seks, ali ih ne traži i zbog toga se razlikuje. Da li je to dovoljno?

Pre nekoliko godina, Sara-Kejt, tadašnja studentkinja iz Bostona, dobila je nepristojnu ponudu od čoveka s kojim je bila na dejtu – da odu kod njega kući i isprobaju nastrane seks-poze.

Taj čovek je u stvari bio deda od 75 godina, kome je posle seksa pozlilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Sara-Kejt je morala da zove Hitnu pomoć. Pre nego što su stigli, ona je otišla, ali s 500 dolara u džepu, prenosi New York Post.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Tvrdi da nije prostitutka, već "Sugar Baby", devojka koja izlazi sa starijim muškarcima koji imaju novca da troše na nju.

Jedna druga devojka je izjavila da su ti muškarci, koje zovu “Sugar Daddy”, jako pažljivi i slatki, a otkad je usvojila taj stil života, uspela je da uštedi 80.000 dolara.

Kaže da su najbolji oženjeni muškarci, jer imaju ograničeno vreme, a cela ova priča je deo edukacije mladih devojaka koje žele da pođu tim putem.

Foto-ilustracija: Profimedia

Očigledno je da je u Americi ovo unosan posao, čim se pojavila potreba za edukacijom devojaka koje bi htele da postanu "Sugar Baby", a ne znaju šta tačno treba da rade. Ne bi bilo neobično da se otvori i neki fakultet za to.

Za sada postoje sajtovi gde mlade devojke mogu da postave pitanja i traže savet od starijih "koleginica".

Sara-Kejt je aktivna u edukaciji manje iskusnih devojaka od početka rada sajta, a njeno iskustvo je veliko. Ona sada ima oko 30 "Sugar Daddies" pod svojom štiklom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Pogledajte jednu od lekcija koja treba da poduči devojke kako da se obuku za svog sponzora:



Molimo vas da u komentarima iznesete svoje mišljenje o ovoj temi. Da li smatrate da je normalno to što ove devojke rade, kako promeniti takvo stanje stvari i zašto!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

One su "sugar baby": Uzimaju pare za seks, ali ih ne traže (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2016, 11:36

Pre nekoliko godina, Sara, tadašnja studentkinja, dobila je nepristojnu ponudu od čoveka s kojim je bila na dejtu - da odu kod njega kući i isprobaju nastrane seks-poze...Taj čovek je u stvari bio deda od 75 godina, kome je posle seksa pozlilo i Sara-Kejt je morala da zove Hitnu pomoć. Pre nego...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.