Uzbunjivaču iz Srbije jedini izlaz politički azil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbunjivaču iz Srbije jedini izlaz politički azil

Mladen Vladić, njegova supruga Irena Barbulović i njihovo troje dece napustili su Srbiju i zatražili politički azil u Švajcarskoj. Uzbunjivač Mladen Vladić, nekada uspešni privrednik iz Majdanpeka, koji je progovorio o korupciji lokalnih moćnika i pranju novca iz opštinskog budžeta, šest godina je bio pod optužnicom za zloupotrebu službenog položaja, dok oni koje je prijavljivao za pranje novca iz budžeta nikada nisu procesuirani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uzbunjivač iz Srbije traži politički azil u Švajcarskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2014

Uzbunjivač iz Srbije Mladen Vladić, njegova supruga Irena Barbulović i njihovo troje dece napustili su Srbiju i zatražili politički azil u Švajcarskoj, javila je danas Radio-televizija Vojvodine (RTV).    Mladen Vladić, nekada uspešni privrednik iz Majdanpeka, koji je progovorio o korupciji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.