Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 17:44

Beskućnici izazvali požar, uzbuna na Kapitol hilu

Zgrada američkog Kongresa nakratko je bila blokirana zbog "spoljne bezbednosne pretnje". Uzrok uzbune bio je požar koji su nedaleko od Kapitol hila izazvali beskućnici.
Dva dana pred inauguraciju novog predsednika SAD, Džoa Bajdena, Kapitol hil je ponovo bio pod uzbunom, ovog puta zbog "spoljne bezbednosne pretnje".

Zaposlenima je bio zabranjen ulazak ili izlazak iz zgrade, a iz ovog objekta evakuisani su i učesnici probe inauguracije Džoa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bajdena.
Vašingtonski vatrogasci saopštili su da je uzrok uzbune bio požar, koji je izbio nedaleko od Kapitol hila, na mestu na kojem se okupljaju beskućnici.
U požaru nije bilo povređenih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kulja dim kod Kapitola, prekinuta proba inauguracije Bajdena VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 18.Jan.2021

Vašington -- Zgrada Američkog kongresa blokirana je zbog "spoljne bezbednosne pretnje"...Evakuisani su učesnici probe inauguracije Džozefa Bajdena, a sam Bajden nije bio na probi...Uzrok uzbune bio je požar koji su nedaleko od Kapitol hila izazvali beskućnici...Šef vatrogasne službe rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.