Užas u Kladovu: Uhapšen mladić (34) zbog sumnje da je obljubio dečake (9 i 13)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Kladovu: Uhapšen mladić (34) zbog sumnje da je obljubio dečake (9 i 13)!

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru

Policija u Kladovu uhapsila je D. S. (34) iz okoline Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Pročitajte i:

Pripadnici Policijske uprave iz Bora lišili su slobode mladića iz okoline Kladova, koji se tereti da je ove godine više puta silovao dvojicu dečaka, starosti 13 i devet godina.

Navodno, D.S. je mentalno zaostao, baš kao i jedan od dečaka koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno silovao.

Policija, u interesu istrage, ne daje više podataka o ovom slučaju. Protiv njega je podneta prijava zbog sumnje da je počinio obljubu nad detetom.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZA REŠETAKA ZBOG SILOVANjA: Obljubio dečake stare 13 i devet godina!

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2018

D.S. (34) se tereti da je više puta silovao dvojicu maloletnika. Navodno uhapšeni je mentalno zaostao, baš kao i jedan od dečaka KLADOVO, NEGOTIN – Pripadnici Policijske uprave iz Bora lišili su slobode D.S. (34), iz okoline Kladova, koji se tereti da je ove godine više puta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.