Užas na magistrali: Sleteli u Rzav, ima mrtvih

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 14:33

Užas na magistrali: Sleteli u Rzav, ima mrtvih

Nišlijka S.D. poginula je, dok je sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište.

Naime, "opel zafirom" su sa mosta sleteli u reku Rzav, prenosi RTRS.

U PU Foča navode da se tragedija dogodila oko 10.20 časova u mestu Jagodina - Plavi most u opštini Višegrad.

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo "opel zafira" koji je upravljao S.S. iz Niša. Vozilo je sletelo s mosta u reku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rzav pri čemu je poginuo suvozač S.D. dok je vozač S.S. zadobio teške povrede i prevezen je u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje lečenje", rekla je portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Ona kaže da je o svemu obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, čiji dežurni tužilac rukovodi uviđajem nako kojeg će biti poznato više detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HOROR NA MAGISTRALI: Nišlije sletele sa mosta u Rzav, suvozač poginuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Nišlija S.D. poginuo je, dok je njegov sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište kada su "opel zafirom" s mosta sleteli u reku Rzav...U PU Foča navode da se tragedija dogodila oko 10.20 časova u mestu Jagodina - Plavi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.