Uz vatromet dočekana i Srpska Nova godina

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz vatromet dočekana i Srpska Nova godina

Velikim vatrometom ispred Hrama Svetog Save u Beogradu na Vračaru, Beograđani su dočekali Novu godinu po julijanskom kalendaru.

Na jedinom javnom dočeku u Beogradu, ispred gradske opštine Zvezdara, pred više hiljada Beograđana nastupali su Dženan Lončarević i grupa Miligram.

Proslava u Novom Sadu, nazvana "Doček 7526. godine", organizovana je na 38 lokacija, uz nastupe 150 izvođača. Za Novosađane, Fondacija "Evropska prestonica kulture 2021" organizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je programe u kulturnim, administrativnim, poslovnim i obrazovnim zdanjima, kao i ugostiteljskim objektima.

Novosađane i njihove goste zabavljali su Kaliopi, Dušan Svilar, Marčelo, Josipa Lisac, Zoran Predin, Matija Dedić, Laibach, a slavlje je počelo već u 19 sati nastupom sastava Imar i Slobodana Trkulje.

Nišlije su Novu godinu dočekale uz Tropiko bend ali i elektronsku muziku i "Naissus fest".

Grupa "Zana" i trubači nastupili su na dočeku Nove godine u Kosovskoj Mitrovici, a u Leposaviću je organizovan koncert "Crvene jabuke", uz kuvanu rakiju i pečenog vola s ražnja.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Sveti Sava

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.