“Uvedite realnu cenu karte za GSP, 50 dinara bi svi plaćali”

Izvor: Danas, 19.Mar.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Uvedite realnu cenu karte za GSP, 50 dinara bi svi plaćali”

“Kada bi cena karte u gradskom prevozu bila niža, više građana bi je kupovalo” - teza je koja se često može čuti među Beograđanima, ali sada ovaj predlog daje jedan stanovnik Male Ivanče, prigradskog naselja iz koga vožnja do centra grada i nazad košta 350 dinara, revoltiran uslugom koju dobija za taj novac. Članak “Uvedite realnu cenu karte za GSP, 50 dinara bi svi plaćali” se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malverzacije u vršačkom muzeju

Izvor: Danas, 20.Mar.2018, 15:45

Zbog ukazivanja na brojne probleme, nepravilnosti u radu i loše međuljudske odnose u Gradskom muzeju u Vršcu, Miodrag Aralica, kustos ovog muzeja, dobio je upozorenje pred otkaz. Članak Malverzacije u vršačkom muzeju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.