Utreht: Dve osobe uhapšene nakon evakuacije železničke stanice, istraga u toku FOTO

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 21:59

Utreht: Dve osobe uhapšene nakon evakuacije železničke stanice, istraga u toku FOTO

Policija holandskog grada Utrehta objavila je da je zaustavila saobraćaj vozova na centralnoj železničkoj stanici, dok su policajci tražili osobu u vozu.

Potom je potvrdila privođenje dve osobe u vezi sa evakuacijom centralne železničke stanice u Utrehtu, dodajući da je "njihova umešanost pod istragom".

Na društvenim mrežama podeljen je video koji navodno prikazuje tim stručnjaka za eksplozije koji dolazi na železničku stanicu.

"Dvojica osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su uhapšeni i njihova umešanost je pod istragom. Saobraćaj vozova će se nastaviti što je pre moguće “, tvitovala je policija, a prenosi Sputnjik na engleskom jeziku.

Ranije danas policija Utrehta objavila je da je centralna železnička stanica "očišćena" zbog, kako je opisano, "sumnjive situacije".

Policija je saopštila da službenici traže "osobu u vozu", ne navodeći nikakve dodatne detalje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.