Usvojene mere u borbi protiv sive ekonomije u oblasti taksi prevoza

Izvor: Danas, 24.Feb.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojene mere u borbi protiv sive ekonomije u oblasti taksi prevoza

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture usvojilo je pet mera za suzbijanje sive ekonomije i još bolje poštovanje zakona u oblasti taksi prevoza, saopšteno je iz tog Ministarstva. Članak Usvojene mere u borbi protiv sive ekonomije u oblasti taksi prevoza se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija CarGo uputila ministarki Mihajlović otvoreno pismo

Izvor: Danas, 25.Feb.2019, 12:11

Kompanija CarGo Technologies saopštila je danas da je ministarki saobraćaja, građevinarstva i infrastukture Srbije Zorani Mihajlović uputila otvoreno pismo zbog toga, kako su naveli, što želi da uništi tu firmu. Članak Kompanija CarGo uputila ministarki Mihajlović otvoreno pismo se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.