Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020, 15:18

"Usvajanje budžeta daleko jer partneri iz FBiH ne poštuju dogovor"

SARAJEVO - Predsjedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać rekla je Srni da vjeruje da će budžet BiH u ovom domu biti usvojen u prvom čitanju u srijedu, 15. jula, ali je istakla da je konačno usvajanje ovog važnog dokumenta još daleko jer "partneri iz Federacije BiH (FBiH), prije svih SDA, ne poštuju dogovoreno".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Poslanici u Predstavničkom domu očekuju usvajanje budžeta

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020, 07:11

SARAJEVO - Većina poslanika u Predstavničkom domu BiH mišljenja je da će ipak doći do dogovora i da će sutra usvojiti budžet institucija BiH u drugom čitanju kako bi ovaj dom završio svoj posao, te ovaj važan dokument otišao u Dom naroda BiH na konačno potvrđivanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.