Izvor: RTS, 23.Jul.2021, 21:22

Nakon gužve kod Čačka, bez zadržavanja na naplatnoj stanici Preljina

Zbog povećanog intenziteta saobraćaja i zadržavanja na kružnom toku Preljina i kroz centar Čačka, saobraćaj se odvijao usporeno, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, zadržavanje vozila bilo je 45 minuta.
Iz "Puteva Srbije" navode da su se zbog toga stvorile kolone vozila sve do naplatne stanice Preljina, zbog čega je bio onemogućen normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu.

Zbog toga su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << apelovali na sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
 
Na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, više nema zadržavanja vozila.Na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.