Uslovno osuđeni zbog krađe više od 100 mobilnih toaleta

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslovno osuđeni zbog krađe više od 100 mobilnih toaleta

Sud u Dizeldorfu osudio je dvojicu Nemaca na uslovne kazne jer su tokom nekoliko meseci ukrali više od sto mobilnih toaleta.

Jedan je uslovno osuđen na 10 meseci zatvora, a drugi je dobio šest meseci.

Obojica su bivši službenici kompanije za otpad iz koje su postupno nestajali prenosni toaleti vredni ukupno 70.000 evra.

Krađa je otkrivena nakon nekoliko meseci.

Obojica radnika priznala su da su toalete preko posrednika preprodali jednoj holandskoj kompaniji čiji je direktor nabavke robu prvo video u ponudi na internetu.

Dvojac je zbog presude izgubio posao, a možda će morati snositi i troškove naknade štete.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ukrali više od sto mobilnih toaleta

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2018

Sud u Diseldorfu osudio je dvojicu Nemaca na uslovne kazne jer su tokom nekoliko meseci ukrali više od sto mobilnih toaleta...Jedan je uslovno osuđen na 10 meseci zatvora, a drugi je dobio šest meseci. Obojica su bivši službenici kompanije za otpad iz koje su nestajali prenosni toaleti vredni ukupno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.