Uskoro kreće gradnja velikog doma zdravlja u Borči, otvaranje krajem 2020. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro kreće gradnja velikog doma zdravlja u Borči, otvaranje krajem 2020. godine

Objekat će se nalaziti u Ulici Koste Manojlovića i imaće blizu 7.000 kvadratnih metara.

Javna nabavka za izvođenje radova na izgradnji zdravstvene stanice u Borči je završena, radovi bi trebalo da startuju početkom decembra, a rok je 330 dana, najavio je sekretar za investicije Luka Petrović.

- Vrednost radova je 775,7 miliona dinara, sa PDV-om, izvođač radova je konzorcijum firmi, a kao ovlašćeni član grupe ponuđača i nosilac posla je firma "Konkord vest" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Beograda. Projekat zdravstvene stanice uradio je "Krip inženjering" - rekao je Petrović.

On je precizirao da će se objekat nalaziti u Ulici Koste Manojlovića i da će imati blizu 7.000 kvadratnih metara.

- Zdravstvena stanica u sklopu ogranka "Dunavski venac" Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" sadržaće službu za zdravstevnu zaštitu predškolske dece, školske dece, odraslih građana, kućnog lečenja i palijativne nege, zdravstvenu zaštitu žena, polivalentnu patronažu, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku, laboratoriju, stomatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, internu medicinu, oftalmologiju, ORL, psihijatriju, apoteku, hitnu pomoć, sterilizaciju i službe neophodne za funkcionisanje ustanove - pojasnio je Petrović.

Dom zdravlja u Borči je, prema prvobitnim planovima, trebalo da bude gotov još 2018. godine.

Niko do sada beogradskom Pobedniku nije prišao BLIŽE: Neverovatni detalji koje dosad niste mogli da vidite (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.