Urnebes u jutarnjem programu! DR KON ZBUNIO GLEDAOCE I VODITELJKU: U koju ruku ste primili vakcinu? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 14:49

Urnebes u jutarnjem programu! DR KON ZBUNIO GLEDAOCE I VODITELJKU: U koju ruku ste primili vakcinu? (VIDEO)

Dr Kon se na pitanje voditeljke kako se oseća nakon vakcinisanja - zbunio.

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon je među prvima primio vakcinu protiv korona virusa, ali izgleda da je zaboravio da li je u pitanju desna ili leva ruka.

Dr Kon se na pitanje voditeljke kako se oseća nakon vakcinisanja, u jutarnjem programu na TV Prva, zbunio. U trenutku dok je odgovarao, na ekranu je istovremeno pušten snimak kada je Kon vakcinu primio u desnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruku.

- Očekivao sam da će da bude nešto jače i u principu dobro. Evo već danas ništa ne osećam - rekao je on i uhvatio se za levu ruku.

Nastavio je da odgovara i rekao kako je prvog popodneva imao napad kijanja.

Naravno, korisnici društvenih mreža su komentarisali ovo na različite načine. Neki su se našalili na račun našeg epidemiologa pa su prokomentarisali da je možda jedna od nuspojava vakcinacije - zaboravljanje. Drugi su shvatili da je prvu vakcinu primio u desnu ruku, a da je revakcinisan u levu. Naravno, postoje i oni koji komentarišu da je sve zapravo farsa.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.