Urednici satiričnog portala NjuzBar gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urednici satiričnog portala NjuzBar gosti Novog dana

Štampu listamo sa urednicima hrvatskog satiričnog portala NjuzBar. Gosti Novog dana biće Borna Sor i Domagoj Zovak.

Srbija je 2009. godine dobila Zakon o dobrobiti životinja koji prati evropsko zakonodavstvo. Taj zakon predviđa da se u Srbiji od 1. januara 2019. godine više neće uzgajati životinje radi proizvodnje krzna. Svima koji su se bavili ovom delatnošću ostavljen je rok od deset godina da svoju delatnost zamene nekom drugom. Samo nekoliko meseci pre nego što zabrana >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << treba da stupi na snagu, Odbor za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Skupštine Srbije doneo je zaključak da tu zabranu treba ukinuti. Zelena stranka je, zajedno sa 45 organizacija civilnog društva, upitila zvanični apel predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, u kojem navode da iza odluke skupštinskog odbora stoje nečiji lični interesi, ali i da se takvom odlukom Srbija udaljava od evropske dobre prakse. O tome govorimo u temi jutra.

Štampu ovog jutra listamo sa urednicima hrvatskog satiričnog portala NjuzBar. Gosti Novog dana biće Borna Sor i Domagoj Zovak.

U Herceg Novom nedavno se pojavila pijavica i oštetila brojne kuće, čupala stabla i pravila haos na gradskim ulicama. Uslovi koji omogućavaju da se u Srbiji pravi tornado ili pijavica, danas su mnogo pogodniji nego pre 50 godina, kazu meteorolozi. Zbog čega je tako? Kakvo nas vreme očekuje do kraja leta? Da li i koliko klimatske promene utiču na turizam, to su pitanja za meteorologa Vladimira Đurđevića.

Kronova bolest je zapaljensko oboljenje digestivnog trakta, može da zahvati bilo koji njegov deo i ljudima koji obole od ove bolesti prouzrokuje brojne probleme, posebno dok se ne postavi prava dijagnoza i dok se ne počne sa terapijom. U Srbiji postoje novine kada je o terapiji kronove bolesti reč, terapija koja je jeftinija, pa samim tim i dostupnija pacijentima, a detalje ima Ljiljana Đaković iz Udruženja za Kronovu bolest i ulcerozni kolitis Srbije.

Kupališna sezona na savskom jezeru počinje sutra u podne. JP "Ada Ciganlija" poziva sve sugrađane da posete Savsko jezero i uživaju u besplatnim koncertima i svim novitetima i sadržajima koji su pripremljeni za predstojeću letnju sezonu. Na Adi će biti naša reporterka Neda Kurjački.

Premijera plesne predstave ALIZA izraelskog koreografa Ida Gidrona u koprodukciji Ustanove kulture Vuk i Instituta za umetničku igru, a uz podršku Ambasade Izraela u Srbiji, biće izvedena 24. juna u 20h, na sceni Aleksandar Popović Ustanove kulture Vuk u Beogradu. Tim povodom naš gost je koreograf Ido Gidron.

U Beogradu će se tokom vikenda održati festival američkog roštilja i to prvi put. Specijalitete pripremaju američki majstori BBQ-a, gastronomske atrakcije, koja nije dostupna na srpskom tržištu. Tim povodom naši gosti su Željko Erdeš i Džim Džonson, kuvari, stručnjaci za pripremu američkog roštilja.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

News Bar: Lepota korupcije - dobra je i levima i desnima...

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2018, 09:37

Urednici hrvatskog satiričnog portala NjuzBar i istoimene emisije koju gledate na N1, Borna Sor i Domagoj Zovak, kažu da se u svom satiričnom TV formatu bave korupcijom i licemerjem. "Lepota korupcije je u tome što je dobra svima - i levima i desnima i centralnima i ultra-desnima", navodi Zovak...Komentarišući...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.