Upravo u: CertiK otkriva sumnjive transfere sredstava!  Šta se dešava?

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2022, 19:32

Upravo u: CertiK otkriva sumnjive transfere sredstava! Šta se dešava?

Kuća Kripto su rezidencijalni podaci Seksi u: CertiK otkriva sumnjive transfere sredstava! Šta se dešava? Kripto se nalazi u podacima o dokazima
Napisao: Kadir AK
Napisao Kadir AK
Kadir Ak je osnivač Coinpedia. On ima više od decenija pisanja o veštinama i pokriva blokčejn i kriptovalute stan od 2010. Štaviše, intervjuisao je o nezamenljivim stručnjacima u nekoj fazi u okviru stana za kriptovalute.. 24.09.2022.

Kripto-bezbednosna firma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << CertiK, objavila je u sredu da je otkrila sumnje transfer sredstava od 2,4 miliona dolara u kripto mikser Tvister Cash. Rečeno je da je transfer sredstava na BKSH Alternate hak od 139 miliona dolara kada su hakeri ukrali gotovo 4.000 ETH od 139 miliona dolara u oktobru 2021. godine. Sumnjivi transferi sredstava prikupljaju istrajno. Postalo je dobro poznato da je Telegram tim stvoren od nas ispod uticaja BCSH Alternate-a, koji je obelodanio ugovor o ulaganju zadržavajući resurse i adresu.
Konkurs u eksternom vlasništvu sa (EOA) 0k158F5 promenio je premoštene ERC-20 tokene za ETH. Tako je 1865 ETH tokena u vrednosti preko 2,4 miliona dolara deponovano u Tvister Cash.
Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Najveća banka u Singapuru koja će sada pružati usluge kripto trgovanja odabranim korisnicima

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2022

Cripto Live Nevs. . Napisao: Kadir AK. Napisao . . . Kadir AK . Kadir Ak je osnivač Coinpedia. On je više od decenije pisao o sposobnostima i čuva blokčejn i lokaciju za kriptovalute od 2010. Takođe je intervjuisao par renomiranih konsultanata na lokaciji za kriptovalute.. . . .. 24.09.2022.. . Najveća...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.