Unikredit povećao broj bankomata za 20 odsto

Izvor: Press, 06.Sep.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unikredit povećao broj bankomata za 20 odsto

Broj bankomata Unikredit banke (UniCredit) u Srbiji je povećan za 20 odsto u odnosu na prvih šest meseci prošle godine, što je dovelo do rasta broja transakcija od 30 odsto i rasta obima prometa na bankomatima za 35 odsto, saopštila je danas ta banka.
Foto:Tanjug
Iz Unikredita poručuju da postoji izuzetan potencijal za rast tržišta bankomata u našoj zemlji, pošto je u 2015. godini broj bankomata >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na milion stanovnika u Srbiji premašio brojku od 450, dok je u Hrvatskoj registrovano 1.220 bankomata, u Bugarskoj 1.160, u Rumuniji 680, a u Makedoniji 600, prema istraživanju "Financial Ašeš Survey" koje je sproveo Međunarodni monetarni fond.
Unikredit, kako je saopšteno, konstantno unapređuje funkcionalnosti svojih bankomata, zbog čega broj korisnika multifunkcionalnih bankomata svakodnevno raste.
Na pomenutim bankomatima, pored standardnih operacija podizanja gotovine i upita stanja se, bez bilo kakve naknade, mogu plaćati računi, vršiti uplate novčanih sredstava, dopunjavati mobilni telefoni i obavljati menjački poslovi, a postoji i mogućnost plaćanja računa Infostana, Elektrodistribucije Jugoistok, Informatike, PTT-a, Telenora, itd.
Prosečna tročlana porodica, ukoliko plaća račune putem multifunkcionalnih bankomata Unikredita, može godišnje da uštedi i do 5.500 dinara na ime provizija koje bi platila, navodi se u saopštenju Unikredita.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.