Unapredite konverzaciju na engleskom jeziku

Izvor: Megafon.co, 20.Mar.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapredite konverzaciju na engleskom jeziku

Svakog četvrtka u Američkom kutku u Nišu održavaju se besplatni časovi konverzacije na engleskom jeziku. Na času dobijate članak na engleskom, vokabular, priliku da provežbate govor i razmenite iskustva i mišljenja sa učesnicima, saopštavaju iz Američkog kutka.
Na engleskom jeziku o Ani Meklejn i Kristini Kok Ovog četvrtka, 21. marta, od 17 do 18 sati razgovor je posvećen prvoj ,,ženskoj” šetnji kroz svmir, odnosno boravku Ane Meklejn (Anne McClain) i Kristine Kok >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << (Christina Koch) na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Jedna od tema: Šta biste vi pitali astronaute?
Poziv je otvoren za sve zainteresovane, a adresa Američkog kutka u Nišu je Obrenovićeva 20.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Ženska šetnja kroz svemir - tema novog časa engleskog

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2019, 09:36

O boravku Ane Meklejn i Kristine Kok na Međunarodnoj svemirskoj stanici, najavljuju iz Američkog kutka, razgovaraće učesnici časa konverzacije na engleskom ovog četvrtka, 21. marta od 17 sati...Svakog četvrtka svi zainteresovani mogu u Američkom kutku da provežbaju engleski na besplatnom času...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.