Umetnici iz Beograda vraćaju zvezde na amsterdamsko nebo

Izvor: Danas, 10.Dec.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnici iz Beograda vraćaju zvezde na amsterdamsko nebo

Janus van den Eijnden„Zvezdano nebo“ postavljeno je nad jednim od amsterdamskih kanala Van Gogovo „Zvezdano nebo“ ovih dana sija nad Amsterdamom – i to zaslugom arhitektkinje Ivane Jelić i inženjera elektrotehnike Pavla Petrovića. Njih dvoje su autori jedne od svetlosnih instalacija u okviru Amsterdamskog festivala svetla koji se ove godine održava sedmi put. „Nama je […] Članak Umetnici iz Beograda vraćaju zvezde na amsterdamsko nebo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto pisci ne vrede ni dva groša?

Izvor: Danas, 10.Dec.2018

Prošle godine u ovo doba novine su pisale o skandalu u Topoli povodom nagrade "Jovan Skerlić". Članak Zašto pisci ne vrede ni dva groša? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Svjedoci smo tendencija koje nas vraćaju unazad po pitanju ženskih prava

Izvor: Danas, 10.Dec.2018

Zagrebačko kazalište "Hotel Bulić" i ovog decembra je sa nama u Bitef teatru, kao već redovna praznična doza razmene pozorišnih emocija, razmišljanja, reakcija na stvarnost u kontekstu savremenog doba, ali i onih prethodnih istorijskih činjenica, te sa uvek mnogo energije jednog po svemu oslobođenog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.