Umesto u venčanici, zavijena u crno: Ćerka muškarca koji se ubio u Grockoj pronašla očevo telo na dan svadbe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto u venčanici, zavijena u crno: Ćerka muškarca koji se ubio u Grockoj pronašla očevo telo na dan svadbe!

Počinilac samoubistva ostavio je oproštajno pismo

M. S. (58) ubio se juče ujutru u dvorištu porodične kuće u beogradskom prigradskom naselju Grocka. Da tragedija bude veća, M. S. je digao ruku na sebe na dan kad je njegova ćerka trebalo da se uda.

Pročitajte i:

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, on je juče oko 5:30 otišao u pomoćni objekat, a potom hicem iz lovačke puške pucao sebi u glavu. Očevo telo pronašla je ćerka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Motiv samoubistva zasad nije utvrđen, a porodica je zbog tragedije koja ih je zadesila otkazala svadbu.

- Nemojte ništa da nas pitate, još smo svi u šoku. Sve smo bili spremili za veselje, a zadesi nas tragedija. Miloš je bio u depresiji poslednjih godina, a naročito posle smrti rođenog brata. Tada su i počeli veliki problemi, ali ne iz naše kuće, već sa druge strane - priča supruga M. S.

Prema njenim rečima, supruga njegovog brata, inače bugarska državljanka koja je u Srbiju došla da nadniči, ali se dobro udala, počela je da pravi problem oko zajedničke kuće koja je ostala posle smrti njenog muža.

- Sudili su se oko imovine i to je sve M. S. jako pogađalo. Dok je radio, namerno je uzimao duge smene po 12 sati, samo da bi što više bio u kontaktu s ljudima i zanimao se. Onda je otišao u penziju, ispratili su ga kako dolikuje, dobio je i otpremninu, ali posle nekoliko meseci evo šta se dogodilo - priča neutešna supruga.

M. S. je iza sebe ostavio oproštajno pismo, koje je policija odnela sa sobom.

- M. S. je bio strastveni lovac i imao je dozvolu za oružje. Šta ga je nateralo da na ovakav način presudi sebi, i to na dan ćerkine svadbe, to niko ne zna. Porodicu je zavio u crno - priča komšinica porodice preminulog.

Komšije kažu da je M. S. bio pun snage i energije i da ne mogu da poveruju da ga više nema.

- Mora da je neka bolest ili tako nešto. Često je putovao i provodio vreme u lovu i u šetnjama. Ne ide mi u glavu da se to dogodilo. Kad je dobio unuka kao da se podmladio, a sada ovo - priča komšinica.

Uplakana i vidno potresena ćerka nije imala snage da priča o tragediji koja ih je snašla. Umesto da bude u beloj venčanici, ona je juče nosila crninu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.