Umeren saobraćaj, kamioni čekaju četiri sata na Horgošu i Kelebiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren saobraćaj, kamioni čekaju četiri sata na Horgošu i Kelebiji

Na putevima Srbije jutros je dobra vidljivost i umeren intenzitet saobraćaja, bez vanrednih zastoja i prekida, dok se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije Srbije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja su do 30 min.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije su, na prelazu Batrovci oko 180 minuta, na prelazu Šid oko 120 minuta, na Horgošu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oko 240 minuta i na Kelebiji oko 240 minuta.

Od 25. do 26 aprila od 08.00 do 20.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na deonici kružnog toka u Obrenovcu do ulice Miloša Obrenovića, u Belopoljskoj ulici, zbog radova na popravci kolovoza. Saobraćaj će za vreme radova biti preusmeren.

Do 26. aprila radi se na sanaciji oštećenog kolovoza, na delu puta od Begaljičkog brda do naplatne stanice "Beograd", u smeru Niš-Beograd. Radovi se izvode u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Saobraćaj će u vremenu od 24. aprila do 10 maja biti nešto usporeniji na mostu preko kanala na delu auto-putu između petlje Horgoš i petlje Subotice Sever zbog radova na zaštiti objekata koji pripadaju auto-putu. Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeravan sa preticajne saobraćajne trake na voznu i zaustavnu saobraćajnu traku u smeru ka Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.