Umeren intenzitet saobraćaja, dobra prohodnost puteva

Izvor: RTS, 08.Maj.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren intenzitet saobraćaja, dobra prohodnost puteva

Prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a intenzitet saobraćaja je umeren na svim putnim pravcima, saopštio je AMSS.
Posle prohladnog i po kotlinama maglovitog jutra, tokom dana vozači mogu očekivati povoljnije vremenske prilike, više sunčevih intervala i nešto više dnevne temperature.

Iz JP "Puteva Srbije" savetuju oprezniju vožnju, kao i više strpljenja za volanom ukoliko dođe do nepredviđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zastoja i usporene vožnje na deonicama na kojima su radovi u toku.
Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Teretna vozila na prelazima Batrovci i Bačka Palanka, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, a na prelazima Kelebija i Horgoš 90 minuta.
Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Umeren saobraćaj, dobra prohodnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2019

Vozače će večeras pratiti dobra prohodnost puteva, suvi kolovozi, dobra vidljivost i umeren intenzitet saobraćaja na putevima van većih gradova, saopštio je AMSS...Zastoja ni prekida u saobraćaju nema...Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.